The Tutobies
About;
What's Happening?

Liyana Izzati. Fifteen. Seoul. I'm Kpoppers and maybe not forever. All tutorial is here. Multifandom.

Shout here;
Talk to much



Credit;
The Cretive!

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Mayra and Inficon . Edit by Liyana Izzati.

Freebies : Kpop Cursor #2
Sunday, 16 December 2012 | 4 Comments
Tumblr_mckpq5qwnp1rvv4qro1_500_large

Annyeong . Malam ni saya nak bagi freebies cursor logo Big bang . Letih gila saya buat . Harap korang hargai freebies saya ni . 

Dilarang Re-freebies . Komen kalau korang ambik . Kalau nak tempah , boleh hantar dekat Request Section okey . Click image untuk dapatkan image URL . 









PASTFUTURE


Blogger eiazyoseobie said...

awesome..da lame cari..thank you ea..saye amek satu tau..:P

 
Blogger Nur Fatihah said...

kita ambik satu , yg dark blue tu . Thank you ! and saya ada credit nm awak :)

 
Blogger Nisa Aenime said...

macam mana kalau nak guna cursor ni kat blogger eh? maaf menyibuk
btw saya amik yang warna biru tu

 
Blogger Nisa Aenime said...

saya amik yang warna kuning tu tau thanks

 

Post a Comment