The Tutobies
About;
What's Happening?

Liyana Izzati. Fifteen. Seoul. I'm Kpoppers and maybe not forever. All tutorial is here. Multifandom.

Shout here;
Talk to much



Credit;
The Cretive!

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Mayra and Inficon . Edit by Liyana Izzati.

Tutorial : AudioPlay Music Player
Thursday, 13 December 2012 | 2 Comments
Tumblr_lwn9p0z4iu1qmu45co1_r1_400_large

Assalamualaikum . Hari ni saya nak buat tuto Audioplayer . Actually ada orang request hari tu . Sorry lambat buat . Sebab sibuk sangat . 


Tengok gambar dekat atas tu . Actually tu besar punya . Korang boleh adjust kalau korang nak yang kecik punya .


  1. Cari code music player korang dekat SINI .
  2. Ikut korang , korang nak lagu tu ulang berapa kali . 
  3. Ikut korang jugak . Korang tick lah mana-mana yang korang suka .
  4. Click lah yang kecik tu . Lagi comel . Tak payah lah besar . Then click Generate Code .
  5. Lepas dah click Generate code , korang copy code player korang tu .
Kalau tak jadi , korang boleh inform balik dekat saya .

PASTFUTURE


Blogger Nur Ain said...

nak g link mne nk tick2 semua tuh ?

 
Blogger Nur Ain said...

nk g link mne yg tick2 tuh ?

 

Post a Comment